Industriële
elektriciteitswerken

Elektriciteitswerken Tsjerk Smet

Op maat van uw bedrijf

Gespecialiseerde elektriciteitswerken nodig of uw installaties professioneel laten onderhouden? Elektriciteitswerken Tsjerk Smet komt graag langs in uw bedrijf. Wij geven u graag een overzicht van de diensten die wij aanbieden. Stuur ons gerust een bericht als u een offerte wil laten opmaken. 

Databekabeling

Heeft u nood aan snel internet in uw bedrijf? Wij brengen uw databekabeling in orde! Glasvezelkabels en verdeelpunten installeren we met de grootste zorg, zodat u zeker bent van een vlotte gegevensoverdracht tussen uw toestellen (bv. computers). We maken gebruik van bestaande elektriciteitsbuizen om kabels aan te leggen of plaatsen volledig nieuwe leidingen indien nodig.

Thermografie

Met een thermografische analyse sporen we op welke onderdelen in uw elektrische installatie overbelast zijn. De techniek leent zich perfect voor een preventief onderhoud. Via een diepgaande controle voorkomen we problemen zoals slechte verbindingen en ongelijkmatige belasting. Zo blijven de installaties in uw bedrijf altijd 100 % operationeel!

Dossierbeheer

Als er bepaalde documenten ontbreken bij een periodieke keuring van uw installatie, kan dat leiden tot een negatief keuringsverslag. Bovendien ontstaat er ook een veiligheidsrisico voor uw werknemers en uw volledige installatie. Wij brengen daarom uw complete dossier in orde (o.a uitwendige invloeden, schema’s, kabelberekeningen, risicoanalyses, ...). Zo blijft uw installatie altijd conform de wetgeving!

Onderhoud

Om het elektriciteitsnetwerk in uw bedrijf tot in de puntjes te onderhouden, bent u bij Elektriciteitswerken Tsjerk Smet aan het juiste adres. Wij maken al uw installaties conform de huidige wetgeving en herstellen die bij plotse technische storingen. U bepaalt zelf of u ons inschakelt voor een eenmalig of een periodiek onderhoud.

Lichtreclame & signalisatie

Wil u uw naam, logo of merk extra in de kijker zetten? Ga dan voor lichtreclame!

Hulp nodig van een ervaren elektricien?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!